Samen met je beste vrienden of je partner een avontuurlijke trip maken met een daarvoor speciaal uitgeruste LAND ROVER. Centaur Adventures biedt de mogelijkheid voor een unieke en zorgeloze outdoor beleving om los te komen van het hectische dagelijkse leven.

Uw avontuur start direct na vertrek uit Roosendaal en voert u naar onbekende idyllische bestemmingen zoals bijvoorbeeld de dichte bossen van de Belgische Ardennen of de prachtige Duitse Eifel. Door de pure 4×4 rijbeleving over de kronkelende wegen door de heuvels kan gerust gezegd worden dat de reis ernaartoe minstens zo mooi is als de eindbestemming.

Na de ontspannen reis zonder haast zoekt u een mooie plek op een afgelegen locatie en richten jullie je eigen kampement op met een gekoeld drankje erbij uit de koelkast. Binnen enkele minuten zijn de slaapplaatsen in de daktent opgemaakt enĀ  kan de sheltertent met de comfortabele stoelen opgebouwd worden. Niet lang daarna is de BBQ op temperatuur en kan het vlees uit de koelkast. Mocht er een rivier in de buurt zijn dan kunnen de hengels uitgeworpen worden.

Bij het invallen van de duisternis komt het licht van het kampvuur op de achtergrond en worden de plannen voor de komende dag gesmeed.